PRAVNA OBVESTILA ELRON d.o.o.

Pogoji uporabe

Z uporabo teh spletnih strani soglašate s sledečimi pogoji uporabe. Pridržujemo si pravico do občasnega aktualiziranja pogojev uporabe. Prosimo, da redno preverjate, ali so se pogoji uporabe kaj spremenili.

Varstvo podatkov (GDPR)

Na spletnem mestu elron.si se vsi zbrani osebni podatki o vas shranjujejo in uporabljajo izključno za Vašo individualno oskrbo, za pošiljanje informacij o izdelkih ali za ponujanje storitev. Elron.si vam zagotavlja, da bodo Vaši podatki v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov obravnavani zaupno.

Storitev Google Analytics (Piškotki)

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev za spletno analitiko, ki jo ponuja podjetje Inc. (»Google«). Storitev Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, besedilne datoteke, shranjene v vašem računalniku, ki omogočajo analizo uporabe spletnega mesta z vami. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), se prenesejo na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranijo. Podjetje Google bo te podatke uporabilo za vrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta za upravljavca spletnega mesta in za izvajanje dodatnih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta ter interneta. Prav tako lahko podjetje Google te informacije v nekaterih primerih prenese tretjim osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. Podjetje Google v nobenem primeru ne bo povezovalo vašega naslova IP z drugimi podatki podjetja Google. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno spremembo nastavitev v svojem brskalniku, vas pa opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati čisto vseh funkcij tega spletnega mesta. Z uporabo elron.si spletnega mesta soglašate z obdelavo podatkov, pridobljenih o vas, s strani podjetja Google na zgoraj opisan način in v prej naveden namen.

Facebook

Na teh spletnih straneh se uporabljajo vstavki socialnega omrežja facebook.com, ki ga upravlja podjetje Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (»Facebook«).

Če odprete spletne strani na našem spletnem mestu, ki so opremljene s tem vtičnikom, se vzpostavi povezava s strežniki podjetja Facebook in ob tem na spletni strani v sodelovanju z vašim brskalnikom prikaže vtičnik. S tem se na strežnik podjetja Facebook prenesejo informacije o tem, katere od naših spletnih strani ste obiskali. Če ste takrat prijavljeni kot član storitve Facebook, storitev Facebook te informacije dodeli vašemu osebnemu računu Facebook. Pri uporabi funkcij vtičnikov (na primer s klikom na gumb »Všeč mi je« ali oddajo komentarja) se tudi te informacije dodelijo vašemu osebnemu računu Facebook, kar lahko preprečite le tako, da se pred uporabo vtičnika odjavite.

Za več informacij o zbiranju in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook, o vaših pravicah ter načinih za zaščito vaše zasebnosti glejte opombe o varovanju podatkov podjetja Facebook.

Copyright

Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, avdio in video datoteke ter njihova razporeditev na spletnih straneh elron.si so predmet avtorskih pravic skupine Elron d.o.o. . Razmnoževanje ali predvajanje, v celoti ali delno, je dovoljeno le s pisnim dovoljenjem podjetja Elron d.o.o. . Nekatere spletne strani elron.si poleg tega vsebujejo vsebine, ki so predmet avtorskih pravic tretjih oseb.

OSEBNI PODATKI IN NAMEN OBDELAVE
Obiskovalcu te spletne strani (v nadaljevanju: obiskovalec) ni treba prijaviti, niti razkriti osebne identitete. Ne uporabljamo nikakršne programske ali strojne opreme, s katero bi lahko odkrili elektronski naslov ali druge podatke, ki bi lahko razkrili identiteto obiskovalcev.

V določenih primerih na podlagi podanega soglasja s strani obiskovalca zbiramo in obdelujemo izključno osebne podatke, ki so nam posebej in prostovoljno posredovani s strani obiskovalca. Obiskovalec se lahko npr. odloči, da bo postal uporabnik naših spletnih storitev – se naroči na e-novice, nam pošlje povpraševanje ali sporočilo (ali se želi pri nas zaposliti). V takšnih primerih nam obiskovalec na za to namenjenem obrazcu posreduje podatke, obdelava le-teh poteka v obsegu, ki je potreben za uresničitev namenov obdelave do preklica oz. do izpolnitve namena obdelave in izključno v namene, za katere so posredovani.

Obiskovalci prevzemajo odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Uporabnik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče privolitev za obdelavo osebnih podatkov s pisno zahtevo na e-naslov info@elron.si. V tem primeru bomo storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve. V kolikor imate v zvezi s tem kakršnakoli vprašanja, jih posredujte na naš e-naslov info@elron.si.

Ko nam obiskovalci posredujejo svoje ime, elektronski naslov in ostale podatke, hranimo te podatke v tajnosti, v skladu z načeli:

  • podatke uporabljamo izključno v namene za katere so posredovani in v skladu s podanim privoljenjem
  • uporabljali in razkrili bomo le tiste podatke, za katere smo pridobili vaše dovoljenje
  • ne zbiramo, obdelujemo ali hranimo podatkov otrok, mladoletnih ali pravno nesposobnih oseb, razen s pristankom zakonitega zastopnika (varuha).
  • vaših podatkov ne posredujemo oglaševalcem
  • osebnih podatkov ne prodajamo, dajemo v najem ali posredujemo tretjim osebam
  • za stalno zagotovitev varnosti vaših podatkov uporabljamo varno tehnologijo in programe za zaščito zasebnosti

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Elron ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Odgovornost

To spletno mesto je bilo pripravljeno z največjo skrbnostjo in sodelovanjem s podjetjem Elron d.o.o. . Elron d.o.o. kljub temu ne more jamčiti za brezhibnost in točnost vsebovanih podatkov. Elron d.o.o. (elron.si) ne prevzema nikakršne odgovornosti za posredno ali neposredno škodo, ki nastane zaradi uporabe tega spletnega mesta.

Podjetje Elron d.o.o. ne odgovarja za vsebino zunanjih povezav oz. vsebine forumov in klepetov.

Piškotki

Piškotki so zaporedja besedilnih podatkov, ki so prenesena v datoteko s piškotki brskalnika na trdem disku vašega računalnika, da vas lahko prepoznamo kot ponovnega obiskovalca. S piškotki lahko spletno mesto hitreje prilagaja vsebino vašim specifičnim interesom. Večina večjih spletnih mest uporablja piškotke. Na podlagi piškotkov vas ni mogoče identificirati. Piškotke uporabljamo izrecno zaradi številčenja obiska na naši spletni strani.

Lep pozdrav Elron d.o.o.